Kozmetika

Bejelentkezés:

+ 36 30 6100 507

SMS
VIBER
Facebook Messenger

Szeretettel üdvözöllek!

Horváth D. Tímea vagyok a Kertvárosi Szépségszalon új kozmetikusa. Kozmetikai tanulmányaimat a Haj – Tan Fodrászokat és Kozmetikusokat Oktató Szakgimnáziumban kezdtem el, majd a svájci AVANT – GARDE Fodrász és Kozmetikus Szakiskola magyarországi kihelyezett tagozatán végeztem el 2005-ben.

A kozmetikus képzés mellett, kozmetikai sminktetováló képesítéssel is rendelkezem.

A sminkelést Dudás Barbara kétszeres világ – és Európa bajnok sminkmesternél sajátítottam el.

Kozmetikai tanulmányaim mellet közgazdász diplomával is rendelkezem, amit a Szent István Egyetem Gazdaság – és Társadalomtudományi Karán szereztem.

A kozmetika után való érdeklődésem, már kora gyermekkorban kialakult, amikor is Magyarországon elindult a „Szomszédok” c. teleregény, amiben Frajt Edit színművésznő testesítette meg „a kozmetikust” számomra. Már akkor rabul ejtett a szakma, annak szépsége, tisztasága.

Munkám során maximális összhangra, magas minőségre és színvonalra törekszem. Fontos számomra az „ember”, annak elképzelése, stílusa; és ennek megfelelően alakítom ki számára a lehető legjobb megoldást, legyen az egy szemöldökformázás, vagy egy komolyabb arckezelés.

Megbízható, prudens és alapos munkavégzés jellemez, amelyeket magas hatóanyag tartalmú professzionális termékekkel érek el, kedvező áron. A kezeléseket GIGI, Solanie Professional, és Bielenda Professional termékekkel végzem.

Az általános kozmetikai kezelések mellett, elektrokozmetikai gépekkel is dolgozom, követve a szakma kihívásait és változásait.

Folyamatosan képzem magam, igyekszem a szakma innovációira reagálni, kísérletezem és tesztelem a kozmetikai ipar újdonságait, eljárásait.

A természetesség híve vagyok, ezért igyekszem olyan kozmetikai sminktetoválásokat végezni, amelyek összhangban állnak az adott személlyel, stílusával és egyéniségével.

Főbb szakterületem a különböző bőrtípusok elváltozásainak kezelése, – „anti – aging” kezelések, aknés, gyulladt bőrök kezelése -, illetve nagy hangsúly fektetek arra, hogy a kozmetikai szolgáltatásaim alatt wellness élményben is részed legyen, és a kezelések közben testileg és lelkileg is megújulj. A masszázs alatt lágy, pihentető zene szól, hangulatfény gondoskodik arról, hogy ki tudj kapcsolódni, és aromaterápiás illatfelhő leng körül, hogy a feltöltődésed maximális legyen.

Hiszem, hogy „egy jó kozmetikus felér egy jó pszichológussal”, így nálam megfelelő emberre találsz, hiszen szívesen meghallgatlak Téged.

Keress bátran, ha kérdésed van, ha érdekel az egyéni sminkoktatás, vagy akár kozmetikai sminktetováláson gondolkodsz.

Szolgáltatásaimról bővebben az árlistából tájékozódhatsz.

Szeretettel várok Mindenkit!

Horváth D. Tímea

kozmetikus, sminkes, sminktetováló

 

Útvonalterv